Fotografie. De la zero la megapixel. Cu fotograful Cristian Ţecu

“Cărtureşti bea ceai rece şi are idei bune de înfrumuseţat vara. Câteva dintre ele sunt şcolile de vară pe care vi le-am pregătit, toate gratuite, toate proaspete şi fără fasoane. Prima şcoală de vară Cărtureşti: un curs de foto organizat împreună cu Asociaţia De Partea ta, susţinut de către fotograful profesionist Cristian Ţecu.

Îţi doreşti de nu ştiu când să treci de la poze la fotografii, ţi-ai luat direct un DSLR respectabil şi intenţiile îţi sunt bune, dar butoanele… prea multe. Aşa că aparatul tău ambiţios tot pe modul Auto rămâne, folosit la 10% din capacitatea lui. Ai ochi, dar nu şi aplecare autodidactică, ai idei, dar nu şi informaţii. Nu ai şcoală de foto, dar poftă de învăţat da. Pentru că avem mintea mai deschisă decât o diafragmă F1, pricepem toate acestea şi te chemăm la o şcoală de fotografie deschisă oricui are poftă să treacă repede de la zero cunoştinţe la fotografii reglate cinstit.

Cursurile sunt în număr de 4 şi toate vor avea loc în ceainăria librăriei Cărtureşti de pe Mercy 7, Timişoara. Ne vom întâlni, aşadar, lunea şi miercurea, de la 19:00 la 20:00. Mai precis, zilele de şcoală sunt 6, 8, 13 şi 15 iulie. Cristian Ţecu are şcoala, poveştile şi fotografiile pe care le va proiecta pentru mai bună pricepere, Cărtureştiul vine cu ceaiul rece, voi cu cheful şi cu aparatele foto de orice fel. Pentru lămurire: cursul este gratuit.”

carturesti

sursa: blog Cărtureşti

Cristian Ţecu s-a născut în 1970 şi este artist al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică. Practică alpinismul de peste 20 de ani, în care a urcat şi fotografiat de la crestele Caucazului şi ale Alpilor la vârfuri himalayene. Website: www.momente.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *